У Львові проходитиме конференція “Природоохоронна територія як базова навчальна платформа Нової української школи”

22 травня 2019 року у м. Львові відбудеться науково-практична конференція «Природоохоронна територія як базова навчальна платформа Нової української школи» з метою обговорення напрямів і форм реалізації освітньо-виховної діяльності природоохоронних установ та їх ролі у формуванні ключових компетентностей за новими освітніми стандартами.

До участі у роботі конференції запрошуютьсяпредставники навчальних закладів вищої та середньої освіти, науковихінституцій та установ природно-заповідного фонду України.

Тематичні напрями роботи конференції:

  1. Освітньо-виховні функції природоохоронних установ та нові освітні стандарти.
  2. «Зелені уроки» і формування ключових компетентностей учнів Нової української школи.
  3. Реалізація наскрізної змістовної лінії навчальних програм «Екологічна безпека і сталий розвиток» у закладах освіти та природоохоронних структурах.
  4. Успішні практики співпраці закладів освіти та природоохоронних установ.

Учасникам необхідно до 25 квітня 2019 року(включно) заповнити реєстраційну картку учасника за посиланням https://goo.gl/forms/h9MfRiIr2oWkdkzk1та надіслати матеріали для участі у конференціїна електронну пошту:е-mail: geolviv2018@gmail.com

Місце проведення:Львівське вище професійнеучилище технологій та сервісу.(м. Львів, вул. М.Кривоноса 18,), Інформаційно-освітній центр Регіонального ландшафтного парку «Знесіння»(м. Львів, вул. Довбуша,24).

За додатковою інформацією звертатися за телефонами:

0974392972 (Зінкевич Мирослав), 0973335222 (Завадович Олександр), 0937609829 (Зюзін Святослав)

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь