У Львові проходить міжнародна конференція «Приєднання України до Мінаматської конвенції про ртуть та її впровадження – пріоритет для збереження здоров’я та довкілля»

Сьогодні, 28 травня, представники департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації взяли участь у міжнародній конференції «Приєднання України до Мінаматської конвенції про ртуть та її впровадження – пріоритет для збереження здоров’я та довкілля», яка відбулась у м. Львові.

У межах конференції конфереції обговорювалися питання впливу ртутно-містких відходів на довкілля та здоров’я людей, а також налагодження контролю за ртутно-місткимивідходами та запровадження європейських практик поводження з ртутно-місткими відходами які є актуальними для України і для держави,яка йде шляхом європейської інтеграції. Також на конференції озвучена позиція Міністерства екології та природних ресурсів України як органу,на який покладені питання екологічної безпеки, зокрема у сфері поводження з небезпечними відходами.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь