У Львівському національному університеті імені Івана Франка 21.11.2019 відбулось засідання Круглого столу на тему: «Підготовка фахівців за освітніми програмами спеціальності 101 екологія»

Захід проводився з метою залучення роботодавців до організації та реалізації освітнього процесу, надання усім зацікавленим сторонам інформації про освітню програму спеціальності 101 «Екологія»та діяльність за освітньою програмою.

Від департаменту екології та природних ресурсів Львівської адміністрації участь у засіданні взяла Оксана Війтик – начальник управління охорони природних ресурсів та моніторингу. Під час вступного слова наголосила, що Департамент високо цінує взаємини з Львівським національним університетом імені Івана Франка та вважає важливими проведення такого роду заходів.

У роботі Круглого столу взяли участькерівники природоохоронних установ, науковці та представники вищих навчальних закладів. Обговорили питання щодо стандарту вищої освіти України для здобувачів трьох науково-освітніх рівнів: бакалаврів, магістрів, аспірантів зі спеціальності 101 «Екологія» та нові умови проведення акредитації у ЗВО відповідно до Положення про акредитацію освітніх програм.

Підсумком зустрічі стало підписання угоди про співпрацю в сфері науково-дослідної роботи та реалізації програм підготовки фахівців-екологів, підвищення якості освіти екологів, відкриття нових освітніх програм зі збереження довкілля, проходження практик, стажування та подальшого працевлаштування випускників Університету.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь