У Департаменті екології та природних ресурсів відбувся аукціон з продажу права оренди на земельну ділянку разом із водним об’єктом

На земельних торгах у формі аукціону, які відбулися 23 січня у Департаменті екології та природних ресурсів, передано в оренду земельну ділянку разом із водним об’єктом площею 4,0237 га (ставок площею 3,3406 га), яка розташована на території Великоколоднівської сільської ради Кам’янка-Бузького району, за межами населеного пункту.

Переможець земельного аукціону сплачуватиме щорічно 7 731 грн до бюджету Великоколоднівської сільської ради Кам’янка-Бузького району за оренду земельної ділянки разом із водним об’єктом.

Варто зазначити, що надання в оренду водних об’єктів на земельних торгах дає значну кількість позитивних результатів. Йдеться не лише про надходження додаткових коштів до місцевих бюджетів від сплати орендної плати, розвиток рибництва, створення нових робочих місць, але й про прозорий механізм та вільний доступ учасників до аукціону, ефективне та раціональне використання водних об’єктів, здійснення та забезпечення належного контролю за якістю вод.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь