Студенти-волонтери долучилися до прибирання ведмежого притулку «Домажир»

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації спільно із студентами Природничого коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка долучилися до прибирання притулку для бурих ведмедів «Домажир».

Студенти із захопленням облагороджували територію притулку, а також ознайомилися із життям та історією кожного з його мешканців.

Нагадуємо, що на Яворівщині функціонує унікальний притулок для бурих ведмедів «Домажир».Це унікальний реабілітацій центр, де в мовах, наближених до природних, проживають бурі ведмеді. Саме у притулку тварини проходять процес реабілітації та відновлення. В нових умовах багато ведмедів вперше торкаються лапами зеленої трави, із задоволенням залізають на дерева, купаються у ставку та вільно гуляють у лісі.

Завітавши у ведмежий притулок «Домажир», Ви зможете не тільки побачити на власні очі життя бурих ведмедів у великих природних вольєрах, а й взяти участь у пізнавальних лекціях, майстер-класах, волонтерських акціях та інших цікавих подіях.

Довідково:
Притулок працює: з вівторка по неділю з 10 до 18 години (остання екскурсія о 17:00).
Вихідний день – понеділок.
Групові екскурсії організовуються кожні півгодини.
Кількість учасників у одній екскурсії – до 30.
Крім стандартних екскурсій, щоденно організовується театралізований тур, головним героєм якого буде добрий лісовичок Чугайстер.
Тривалість екскурсії – 40 хвилин.
Вартість екскурсій 60 грн для дорослих, 30 грн для дітей, 40 грн для студентів
Записатись попередньо на екскурсію можна за телефоном +38 067 509 3058.

Як доїхати до притулку:

Громадським транспортом
Рейсові автобуси (від янівського цвинтаря), які прямують у напрямку Новояворівська до зупинки село Ямельня. Далі необхідно трохи пройти у напрямку руху і повернути за вказівником праворуч до села Жорниська, що в 2,5 км від шосе.
Автомобілем
Вам потрібно їхати по трасі М-10 у напрямку Янова. Після знаку «Ямельня» (наступне село по трасі за Домажиром), доїхати по трасі до вказівника «Жорниська» (праворуч), повернути за табличкою і 2,5 км їхати за вказівниками до ВЕДМЕЖОГО ПРИТУЛКУ Домажир

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь