Спільно з громадськістю обговорено пропозиції щодо діяльності регіонального ландшафтного парку «Знесіння»

11.10.2017 року відбулося засідання робочої групи для напрацювання пропозицій щодо належного функціонування регіонального ландшафтного парку «Знесіння».

Участь у засіданні взяли директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Р. Гречаник, начальник управління охорони природних ресурсів та моніторингу депаратменту екології та природних ресурсів А. Сенюк, головний спеціаліст юридичного управління апарату облдержадміністрації М. Карпин, начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області М. Маланич, заступник директора департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області А. Стадник, голова Громадської ради при облдержадміністрації А. Болюбаш, члени комісії екології та природних ресурсів Громадської ради при облдержадміністрації З. Васюник та З. Іванків, представники ініціативної групи по захисту парку «Знесіння» В. Власов та О. Заячківський, заступник голови громадської організації «Правозахисний центр ім. генерала УНР Володимира Сікевича» Р. Куровець, голова Проводу громадської організації «Ідея Нації»

Директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації повідомив про склад робочої групи, який затверджений розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації від 28.09.2017 №909/0/5-17 (із змінами). Зазначив, що перед робочою групою стоїть завдання напрацювати пропозиції для належного функціонування РЛП «Знесіння» та вирішення основних проблем, які виникають при його функціонуванні.

Учасники засідання розглянули ситуацію щодо розведення вогнищ на території РЛП «Знесіння» та забезпечення належного керівництва парком.

За результатими обговорення члени робочої групи дійшли висновку, що місця для розведення вогнищ повинні бути визначені з урахуванням зонування території парку, проекту організації території, рекреаційного навантаження на парк. Також, робоча група вирішила звернутися до Львівської міської ради з пропозицією оголосити конкурс на зайняття посади керівника РЛП «Знесіння» з урахуванням вимог ст.12 Закону України «Про природно-заповідний фонд України».

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь