Сьогодні на сесії ЛОР внесено зміни до Переліку природоохоронних заходів

На сесії Львівської обласної ради, 10.09.2019, прийнято рішення про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища на 2016-2020 роки, а саме, до Переліку природоохоронних заходів, фінансування яких здійснюється з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2019 році, в частині перерозподілу коштів.

За результатами аналізу стану виконання природоохоронних заходів за вісім місяців виявлено ряд заходів, які з тих чи інших причин стали під загрозою невиконання. З метою ефективного використання коштів обласного фонду ОНПС вилучено кошти загальним обсягом 5632,0 тис. грн..

Частину вилучених коштів в сумі 3949,0 тис. грн розподілено на завершення руслорегулюючих та берегоукріплюючих робіт для збільшення пропускної здатності русла р. Вишниця на території Модрицької сільської ради Дрогобицького району з метою запобігання надзвичайної ситуації, створення ще однієї рекреаційної зони на території регіонального ландшафтного парку “Надсянський” тарозробку Регіонального плану управління з відходами у Львівській області до 2030 року.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь