Шукаємо кадри!

Департамент екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби, а саме:

– начальника відділу нормування дозвільної діяльності управління регулювання природокористування департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра (спеціаліста). Досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років; вільне володіння державною мовою;

– головного спеціаліста відділу регулювання використання водних ресурсів та надр управління регулювання природокористування департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, молодший бакалаврв галузі знань «Природничі науки» за спеціальністю «Екологія». Досвід роботи не потребує; вільне володіння державною мовою;

– провідного спеціаліста відділу оцінки впливу на довкілля та стратегічної екологічної оцінки управління регулювання природокористування департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, молодший бакалаврв галузі знань «Природничі науки» за спеціальністю «Екологія», «Аграрні науки та продовольство» за спеціальністю «Лісове господарство». Досвід роботи не потребує; вільне володіння державною мовою.

Ознайомитися із умовами проведення конкурсу та подачею документів можна на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь