Щодо внесення змін до інформаційної картки адміністративної послуги видачі дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для об’єктів ІІ та ІІІ груп

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації відповідно до листа ДП «Львівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» від 21.12.2018 №43-04/1326, який надійшов від Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області від 22.12.2018 №7-1-13/10289 щодо можливості використання результатів вимірювань лабораторій при проведенні замірів атмосферного повітря, інформує про наступне.

У зв’язку з набуттям чинності з 01.01.2019 вимог п.6 розділу X Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» за №1314-VII, беручи до уваги виробничу необхідність, до моменту офіційних коректив, потребує внесення змін у п.1.5 розділу 9 «Інформаційної картки адміністративної послуги видачі дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для об’єктів ІІ та ІІІ груп», а саме вищевказаний пункт картки читати у наступній редакції:

– Копії протоколів лабораторних досліджень проб атмосферного повітря населених місць, виконаних в поточному році вимірювальними лабораторіями, які позитивно оцінені на галузь вимірювань територіальними державними підприємствами науково-виробничими центрами стандартизації метрології та сертифікації, або акредитованими лабораторіями національним агентством з акредитації України акредитованими на проведення досліджень в атмосферному повітрі та завірені копії свідоцтва/атестату та випискою з галузі вимірювань.

Враховуючи вищенаведене адміністратори ЦНАПів м. Львова повідомлені про внесені зміни до п.п. 1.5 п. 9 інформаційної картки адміністративної послуги видача дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для об’єктів ІІ та ІІІ груп.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь