СЕМІНАР «РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ РЕГІОНАЛЬНИХ ПЛАНІВ УПРАВЛІННЯ ВІДХОДАМИ» 9 ЖОВТНЯ 2018, ЛЬВІВ

Міжнародна благодійна організація «Екологія-Право-Людина» (ЕПЛ) та Громадська організація «Екологічні ініціативи» реалізовує проект «Просування реформи системи поводження з відходами на регіональному рівні в Україні», який фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках співпраці для розвитку.

Спільно з Департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації запрошуємо представників Вінницької, Волинської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької обласних державних адміністрацій на семінар «Рекомендації для підготовки регіональних планів управління відходами», що відбудеться 9 жовтня 2018 року, м. Львів, вул. Стрийська, 98, 4 поверх, конференц-зала Департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.Початок заходу о 09.00.

На семінарі надаватимуться рекомендації для підготовки регіональних планів управління відходами, пропозиції щодо вибору оптимальних систем управління відходами в регіоні. На заході також буде визначено пілотні області, яким надаватиметься допомога експертів ЕПЛ у розробці регіональних планів управління відходами.

Мета семінару – допомогти обласним державним адміністраціям у розробці ефективних планів управління відходами.

Просимо надіслати підтвердження про участь трьох представників від кожної області у семінарі на електронну адресуoffice@epl.org.uaз відміткою «Семінар «Рекомендації для підготовки регіональних планів управління відходами», 9 жовтня 2018 року». У повідомленні зазначити прізвище, ім’я, по батькові учасника, посаду, електронну пошту та контактний номер телефону. Всі витрати, пов’язані із харчуванням, доїздом будуть оплачені організаторами. Доїзд до Львова та назад (автобус, поїзд не вище 2-го класу, купе) буде замовлено та оплачено організаторами через логістичну компанію, яка надішле учасникам електронні версії квитків.

У разі виникнення питань просимо звертатися до організаторів:

Міжнародна благодійна організація «Екологія-Право-Людина»

тел. / факс: +380 32225 76 82

електронна пошта:office@epl.org.ua

контактна особа: Мар’яна Балагуш

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь