Розробив цікавий екологічний проект? Встигни подати його на конкурс мікропроектів.

Департамент екології та природних ресурсів інформує, що відповідно до рішення Львівської обласної ради від 25.10.2017 № 542 «Про затвердження Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2017 – 2020 роки» Львівською обласною радою оголошено конкурс проектів місцевого розвитку на 2018 рік.

На реалізацію проектів заплановано виділити 100 млн грн та визначено сім основних пріоритетів на які вони виділятимуться.

Одним з основних пріоритетів конкурсу у 2018 році є екологічний напрямок – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, облаштування, благоустрій парків, скверів, водойм, місць відпочинку, що належать до територій та об’єктів природно-заповідного фонду Львівської області.

Участь у Конкурсі можуть брати органи самоорганізації населення, громадські організації, благодійні фонди, ініціативні групи, сільські, селищні ради, а також ради об’єднаних територіальних громад (ОТГ), міські ради. У випадку, коли об’єкт комунальної власності громади фінансується з районного бюджету (з огляду на те, що об’єкт перебуває у спільній власності територіальних громад району), участь у Конкурсі мають право брати відповідні структурні підрозділи районних державних адміністрацій та міських рад.

Обов’язковою умовою отримання коштів субвенції обласного бюджету є залучення до загального бюджету мікропроекту коштів місцевих бюджетів та коштів з інших джерел, не заборонених чинним законодавством. Обсяг залучених Конкурсантом коштів має бути не меншим від суми коштів, яку планується залучити з обласного бюджету. Невід’ємною складовою в залучених Конкурсантом коштах має бути небюджетний внесок у сумі не менше 5 % від вартості проекту.

Просимо, насамперед, землевласників, землекористувачів та балансоутримувачів об’єктів природно-заповідного фонду взяти участь у конкурсі з метою залучення коштів для реалізації проектів, спрямованих на відновлення, благоустрій та реконструкцію заповідних об’єктів, їх інфраструктури та природних комплексів.

Усіх небайдужих до стану довкілля закликаємо долучитися до конкурсу мікропроектів та поширити інформацію про конкурс.

Реєстрація проектів триває на он-лайн платформі Львівської обласної ради (http://registration.oblrada.lviv.ua/) до 17:00 год. 02.02.2018 року.

За додатковою інформацією звертатися у відділ з питань реалізації проектів місцевого розвитку,міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв’язків Львівської обласної ради за тел. (032) 299 98 08 та у відділ біоресурсів, заповідної справи та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації за тел. (032) 238 73 99.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь