Розпочато виконання природоохоронного заходу у міському парку м.Трускавця

У міському парку м. Трускавця розпочато виконання природоохоронного заходу, який фінансується з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2017 році.

Природоохоронний захід «Реконструкція міського парку у м. Трускавці (благоустрій, інженерні мережі). Ремонтно-реставраційні роботи (коригування)» спрямований на оздоровлення екологічної ситуації в заповідному об’єкті – курортному парку м. Трускавця. Загальна вартість проекту – 1300,0 тис. грн.

Метою заходу є проведення реконструкції та будівництва роздільної побутової та дощоприймальної каналізації, замощення бульвару Торосевича, головних алей парку та другорядних доріжок парку бетонною плиткою, озеленення парку та влаштування зовнішнього освітлення.

Станом на сьогодні виконано 50 % робіт передбачених заходом, а саме: замінено мережу дощової та фекальної каналізації в партерній частині парку.

Виконання проектованих робіт підвищить охорону Курортного парку як території, де формуються мінеральні води, що мають лікувальне значення.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь