Розпочато всеукраїнську акцію Посади дерево перемоги

Сьогодні, 29 вересня 2018 року, ми дали старт безстроковій екологічній акції “Посади дерево перемоги” #treeofvictorychellenge.

Ініціатором акції виступив Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.У рамках акції на території регіонального ландшафтного парку “Знесіння” та прилеглих територіях, зокрема вулиці Лисенка висаджено клени гостролисті, клени пурпурові та клени золотистооблямовані.
“Дякую співорганізаторам заходу – керівництву та працівникам РЛП “Знесіння”, Личаківської районної адміністрації, а також ОКС “Галсільліс”, ТзОВ “Будгарант Групп”, Ігору Стефанюку та Степану Біласу. Передаємо естафету Департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської ОДА і чекаємо фотозвіт“, – коментує директор Департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА, Руслан Гречаник.
“Метою#treeofvictorychellenge є не лише озеленити нашу країну, долучити кожного українця до порятунку природи, а й привернути увагу всіх і кожного до війни на Сході України”- зазначила керівник Регіонального ландшафтного парку “Знесіння” Уляна Тарас.
Сподіваємося#treeofvictorychellenge підтримають й інші організації та установи, тому запрошуємо кожного долучитися до акції “Посади дерево перемоги”!
0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь