Робоча зустріч щодо підготовки проектів регіонального розвитку

Сьогодні за ініціативи Асоціації ЄВРОРЕГІОН “КАРПАТИ – УКРАЇНА” у стінах Львівської обласної ради за участі заступника міністра екології та природних ресурсів України Василя Полуйка, голови Львівська обласна рада Олександр Ганущин відбулася робоча зустріч щодо підготовки проектів регіонального розвитку, які будуть фінансуватися за рахунок секторальної підтримки ЄС.

Участь у зустрічі також взяв директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Руслан Гречаник.

На зустрічі обговорювали дві проектні ідеї:

(1) розвитку рекреації в природозаповідних територіях Карпат – на території чотирьох Національних природних парків: “Сколівські Бескиди”, “Синевир”, “Гуцульщина”, “Черемоський”;

(2) комплексного проекту щодо поводження з ТПВ в Карпатському регіоні, що реалізуватиметься в пілотних районах: Старосамбірському, Міжгірському, Верховинському та Вижницькому.

Окреслили для себе дорожню карту на найближчу перспективу. Звісно, обидві ідеї абсолютно відповідають баченням членівЄВРОРЕГІОН “КАРПАТИ – УКРАЇНА”щодо розвитку Українських Карпат.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь