РЛП “Верхньодністровські Бескиди” запрошують відпочити на своїх просторах

Мальовничі терени Старосабірщини користуються популярність вже давно. Дністер зі своїми притоками, мальовничі ландшафти гір та ліси приваблюють до себе знову і знову усіх, хто хоча б раз побував у цих краях.

Коли на календарі травень – настав час для того аби в повній мірі насалодитись усіма принадами цього краю. Регіональний ландшафтний парк “Верхньодністровські Бескиди запрошуює усіх охочих відвідати рекреаційні зони: “Під Модринами та “Княжа Околиця”.

Рекреаційна зона“Під модринами”облаштована альтанками, мангалами, місцями для розведення вогню, в її межах також є джерело та дитячий майданчик. Місце відпочинку облаштоване вздовж дороги між селами Старява та Смільниця Старосамбірського району.

Рекреаційназона«Княжа волиця»знаходиться неподалік Лаврівського монастиря св.Онуфрія, і розташована у 1-му кварталі Спаського лісництва ДП Старосамбірське ЛМГ, що на 1,9 км автошляху Тершів-Великосілля.

У адміністрації регіонального ландшафтного парку зазначають, що облаштована зона призначена для короткострокового відпочинку та оздоровлення населення, а в її межах є альтанки, мангали та дитячий майданчик.

За детальнішою інформацією радимо звернутися у парк за номером телефону 0962263302 – Наталя.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь