Регіональний ландшафтний парк «Верхньодністровські Бескиди» – плацдарм еколого-естетичного виховання молоді та розвитку туризму

Сьогодні у сесійній залі Старосамбірської районної ради відбулася районна конференція “Регіональний ландшафтний парк «Верхньодністровські Бескиди» – плацдарм еколого-естетичного виховання молоді та розвитку туризму”

На конференції були присутні голова Старосамбірської районної ради Т.Терлецька, перший заступник голови Старосамбірської райдержадміністрації Р.Пупа, директор РІМЦ М.Горбова,, директор ДП Старосамбірське ЛМГ» Ю.Мрочко, представники ЛНУ ім. І. Франка, громадськість, природолюби та працівники регіонального ландшафтного парку «Верхньодністровські Бескиди».

Під час заходу присутніх з історією парку та найближчими планами на майбутнє ознайомила директор РЛП Н.Олійник, про види рекреаційної діяльності,про співпрацю з науковими уствновами області – провідний фахівець з екологічної роботи парку Ю. Красник, а про відновлення та актуалізацію туристичного маршруту «Шляхами князя Лева» розповіла Т.Терлецька.

Адміністрація парку вдячна всім, хто долучився до організації проведення конференції та запрошує всіх відвідати парк, щоб ознайомитися з природою Верхньодністровських Бескидів та відпочити на Старосамбірщині.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь