Регіональні ландшафтні парки Львівщини запрошують відвідати нові рекреаційні зони

Адміністрації регіональних ландшафтних парків Львівщини запрошують насолодитися золотою осінню відвідавши нові місця рекреації.

Рекреаційна зона РЛП «Надсянський» знаходиться біля автомобільної дороги Львів – Турка – Ужгород поблизу смт. Бориня, яке є центром бойківських верховин та здавна відоме виробництвом місцевих сирів.

Детальніше за номером телефону 097 99 86 075 Мирон

Відпочинковий осередок РЛП «Верхньодністровські Бескиди» – «Під кичерою» розташовується поблизу дороги між Головецькою та Ріп’янською сільськими радами, у підніжжі гори Погар, за координатами N 49°17’59.060″ E 22°51’39.749″

Детальніше за номером телефону 098 28 56 238 Наталя

Регіональний ландшафтний парк «Равське Розточчя» облаштував рекреаційну зону відпочинку «Сосновий Бір» вздовж автомобільної дороги Рава-Руська – Яворів, поблизу м.Рава-Руська (GPS-координати – 50.229235, 23.588934)

Детальніше за номером телефону 097 45 15 983 Юрій

Кожна з рекреаційних зон складається з чотирьох альтанок, дитячого майданчику з гіркою та лазанкою, майданчика для гри у футбол, волейбол і бадмінтон, двох велостоянок на 5 секцій, мангалу, вуличної душової кабіни, санзони та смітника.

Роботи з облаштування відпочинкових місць здійснювалися за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Рекреаційні зони – це не тільки місце відпочинку, але і місця зниження ризику виникнення лісових пожеж, тут створені спеціальні місця для вогнищ. В межах кожної з рекреаційних зон встановлено наглядну агітацію з правилами поведінки у лісі, що сприятиме підвищенню рівня екологічної культури та свідомості жителів області.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь