Природоохоронці НПП «Північне Поділля» провели чергове обстеження заповідного урочища «Тудорів ліс»

6 серпня 2019 року працівники Національного природного парку «Північне Поділля» провели обстеження заповідних ділянок урочища «Тудорів ліс», що в околицях сіл Черниця та Боратин Бродівського району Львівщини.

Під час огляду заповідних територій природоохоронці мали нагоду споглядати низку рослин, що характерні для цього регіону, а також ошатні букові лісостани та мальовничі степові ділянки.

Працівники природного парку також оглянули потенційно цікаві для туристів території з метою напрацювання нового екотуристичного маршруту. Зокрема було оглянуто дієві та закинуті криниці періоду панування Австро-угорської імперії на цих теренах, залишки військових шанців періоду Першої та Другої світових воєн, розташування яких зафіксовано на GPS-пристрій.

Також фахівці з рекреації та туризму природоохоронної установи здійснили мандрівку через гідрологічний заказник «Поникіський», що теж належить до територій НПП «Північне Поділля», та зафіксували перебування в межах природоохоронної установи ряд птахів, зокрема зграю лисок, крижнів, водяних курочок, сірих чапель, а також хижого канюка, що у плавному леті пильно споглядав на водойму з висоти.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь