Прийом робіт конкурсу «Ровером по Розточчю» продовжено

З метою залучення більшої кількості осіб до конкурсу «Ровером по Розточчю», на прохання зацікавлених представників навчальних закладів департамент екології та природних ресурсів продовжує час подання робіт конкурсу до 30.09.2019року.

У звязку з зазначеним вище у кожного зявилась додаткова мотивація відкривати Львівщину. Побачити різноманітний світ Розточчя. Долучитися зовсім легко беремо друзів, велосипеди і долучаємося участі в конкурсі.

Всі охочі можуть брати участь в конкурсі. На конкурс подаються малюнки, фотографії, вірші оповідання та відеороботи присвячені природі регіону Розточчя та можливостям його туристичного потенціалу, зокрема велотуризму, як екодружньому виду туризму в межах регіону Розточчя, який багатий на веломаршрути та об’єднує дві країни – Польщу і Україну.

Учасники конкурсу повинні надіслати роботи та інформацію про автора на поштову адресу департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА (79026, м.Львів, вул.Стрийська, 98) зазначивши на листі: конкурс «Ровером по Розточчю» та їх електронний варіант на електронну скриньку: biores_lviv@ukr.net (‼️малюнки і фотоматеріали обов’язково повинні бути подані організатору у паперовому варіанті) до 30 вересня 2019 року.

Автори найкращих робіт отримають подарунки.

За детальнішою інформацією звертайтеся за телефоном: 2387399 чи пишіть на електронну скриньку biores_lviv@ukr.net.

Всім учасникам бажаємо творчого натхнення та крутих ідей!

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь