Проведено обстеження умов утримання ведмедиці Христини

Директором депаратменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Р. Гречаником спільно з начальником Державної екологічної інспекції у Львівській області М. Маланичем проведено обстеження умов утримання ведмедиці Христини у ведмежому притулку «Домажир», що розташований у Яворівському районі Львівської області.

Директором депаратменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Р. Гречаником спільно з начальником Державної екологічної інспекції у Львівській області М. Маланичем проведено обстеження умов утримання ведмедиці Христини у ведмежому притулку «Домажир», щорозташований у Яворівському районі Львівської області.

Нагадаємо, щона численні звернення громадян стосовно жорстокого поводження з бурим ведмедем тянь-шанським, який брав участь у розважальній програмі переїзного цирку «Шапіто»,2 серпня 2017 року Держекоінспекторами у Львівській області вилучено ведмедицю та доставлено до ведмежого притулку.

Зараз ведмедиця знаходиться в одному з вольєрів притулку, у неї особливий раціон харчування, тут їй забезпечують належний догляд.

За словами директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрції Р. Гречаника у ведмежому притулку «Домажир» умови утримання тварин максимально наближені до природних і відповідають фізіологічним і поведінковим потребам тварини.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь