Проведено курси підвищення кваліфікації за темою: «Екологічні компенсаторні заходи експлуатації водних ресурсів Карпатського регіону»

В Департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації 12 грудня 2018 року проведено курси підвищення кваліфікації, посадових осіб та спеціалістів з питань реалізації державної водогосподарської та земельно-екологічної політики за темою: «Екологічні компенсаторні заходи експлуатації водних ресурсів Карпатського регіону».

Тема рекомендована для державних службовців територіальних органів водно-земельних ресурсів та фахівців в басейні р. Дністер (на прикладі р. Верещиця).

У курсах прийняли участь представники Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Державної екологічної інспекції у Львівській області, Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну, а також районних державних адміністрацій.

Курси з зазначеної теми провели ведучі фахівці Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Міністерства екології та природних ресурсів України, які мають досвід наукових, проектних і експлуатаційних робіт з вищезазначеної тематики.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь