Проведення курсів підвищення кваліфікації за темою: «Екологічні компенсаторні заходи експлуатації водних ресурсів Карпатського регіону»

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє про проведення курсів підвищення кваліфікації, посадових осіб та спеціалістів з питань реалізації державної водогосподарської та земельно-екологічної політики за темою: «Екологічні компенсаторні заходи експлуатації водних ресурсів Карпатського регіону»

Тема рекомендована для державних службовців територіальних органів водно-земельних ресурсів та фахівців в басейні р. Дністер (на прикладі р. Верещиця).

Курси з зазначеної теми проводять ведучі фахівці Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Міністерства екології та природних ресурсів України, які мають досвід наукових, проектних і експлуатаційних робіт з вищезазначеної тематики.

Дата проведення курсів: 12 грудня 2018 року (реєстрація відбудеться з 9 до 10 години, заняття з 10 до 17 години).

Місце проведення: актовий зал Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації (м. Львів, вул. Стрийська, 98).

До 05.12.2018 необхідно підтвердити участь слухачів та надати відомості про них (назва організації, ПІБ, посада, телефон, е-mail) для отримання ними свідоцтва про підвищення кваліфікації.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь