Пройшов ще тиждень флешмобу #ягодуюптахів

Флешмоб #ягодуюптахів, який розпочався в січні з ініціативи департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації у соціальній мережі Facebook набирає обертів.

Фотозвіти про підгодівлю птахів та проведені заходи в рамках флешмобу за минулий тиждень надійшли від Лесі Сахарук (Заклад дошкільної освіти № 6 «Ромашка», м. Соснівка Сокальського району), Ірини Вощиної (Дошкільний навчальний заклад ясла-садок № 4 “Калинонька” комбінованого типу Червоноградської міської ради смт.Гірник), Олени Проскурової, Анни Садовської, Алли Слободянюк та Новошицької СЗШ І с. Дрогобицького району.

В рамках флешмобу у навчальних закладах області педагоги з вихованцями та вчителі з учнями на уроках та позакласних заходах організували проект «Пташина їдальня», провели інтегровані уроки з математики та природознавства, гру-вікторину «Чи знаю я зимуючи х птахів?» залучивши місцевих бібліотекарів та облаштовували годівнички, завдяки яким допомагають пернатим, підгодовуючи їх.

Для перегляду робіт тих, хто долучається до флешмобу пропонуємо перейти за хештегом #ягодуюптахів у мережі Facebook або на сторінку департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА, де розміщуються фотозвіти.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь