Профорієнтаційна зустріч зі студентами-екологами ЛНУ ім. І. Франка

Сьогодні, 20 березня, відбулась зустріч керівництва департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації та Державної екологічної інспекції у Львівській області зі студентами екологічних спеціальностей Львівського національного університету ім. І. Франка.

В межах зустрічі, заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Максим Василишин ознайомив студентів з основами екологічного законодавства, розповів про основні проблеми Львівщини та напрямки реалізації екологічної політики. А також проінформував молодь про роботу департаменту екології та природних ресурсів облдержадмінстрації.

Зокрема, про здійснення державного контролю за дотриманням вимог екологічного законодавства та багатогранності екологічної науки та як організована робота в Державній екологічній інспекції – говорив начальник державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич.

Зустріч проходила у форматі відкритого діалогу. Керівники відповіли на численні запитання студентів, говорили про перспективу та потенційні можливості студентів для проходження стажування в установах природно-заповідного фонду Львівщини та закордоном і про їх можливе працевлаштування після закінчення начання як у державних, так і приватних структурах.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь