Продовжено набір до Команди підтримки реформ при Мінприроди

При Міністерстві екології та природних ресурсів України продовжується набір до Команди підтримки реформ (КПР). Кінцевий термін подання анкет – 23 год. 59 хв. 12 серпня 2018 р.

Шукаємо кандидатів на наступні посади:

Зазначені посади передбачають повну зайнятість і фізичну присутність у робочий час в офісі у м. Києві. Повний опис вимог до всіх консультантів (англійською) завантажити можна тут.

Для участі в конкурсі потрібно подати наступні документи англійською мовою:

– заповнена аплікаційна форма –завантажити можна тут;

– CV англійською мовою;

– щонайменше одна професійна рекомендація англійською мовою або українською мовою з перекладом англійською мовою (від керівника/менеджера).

Кінцевий термін подання документів – 23 год. 59 хв. (за Київським часом) 12 серпня 2018 року. Документи приймаються на електронну поштуrst@menr.gov.ua.

Державні службовці або службовці органів місцевого самоврядування, а також особи, які звільнилися з посад державної служби або посад в органах місцевого самоврядування протягом останніх 6 місяців на момент подачі заявки, до участі у конкурсі не допускатимуться.

Початок роботи – 1 вересня 2018 року з 3-місячним випробувальним строком та можливістю продовження контракту до 30 червня 2019 року.

ПРО КОМАНДУ ПІДТРИМКИ РЕФОРМ ПРИ МІНПРИРОДИ

Головною задачею КПР є підтримка реформ шляхом посилення спроможності, покращення координації Міністерства. Команда фінансуватиметься з Мультидонорського рахунку стабілізації та сталого зростання України, а проект реалізується за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку та Європейського Союзу. Фокусом роботи КПР при Мінприроди є:

реформа державного управління

реформа системи сталого використання водних ресурсів

реформа системи моніторингу, контролю та відповідальності за забруднення довкілля

запровадження нової політики у сфері клімату

реформа електронного урядування та боротьба з корупцією

реформа системи управління відходами

реформа системи надрокористування

зменшення викидів великими підприємствами та імплементація Директиви ЄС щодо промислових викидів

Довідково.

Конкурсна комісія складається з представників Мінприроди, ЄБРР та ЄС. Відбір відбуватиметься наступним чином:

1.Подача заявок (до 23.59 за Києвом 12 серпня 2018 року).

  • Заявка надсилається на електронну адресу із зазначенням теми листа (бажано зазначати посаду на яку подається особа), а також у тексті листа потрібно надати свої контактні дані та повідомити на яку посаду претендує аплікант. Усі прикріплені до листа файли мають містити назву (наприклад Application Form_Ivanov або CV_Ivanov) та бути у форматі pdf. Аплікаційна форма має бути заповнена, роздрукована і підписана та подана у сканованому вигляді.
  • Обмежень щодо подачі заявок не має, проте апліканти повинні надсилати відповідні заявки на кожну окрему посаду різними листами (не вітається надсилання заявок більше ніж на 3 посади, а у разі таких дій, потрібно зазначати, яка посада є пріоритетною).
  • Заявки подані після завершення строку їх подання (тобто після 23.59 за Київським часом 6 серпня 2018 року) не розглядатимуться. Кожен аплікант має отримати підтвердження про отримання його заявки.
  • 2.Оцінка поданих анкет (протягом тижня з моменту отримання усіх анкет).
  • Конкурсна комісія розглядатиме лише ті заявки, які містять увесь вище наведений перелік документів.
  • Відібрані апліканти будуть запрошені на письмове тестування та співбесіду про зміст і форму яких апліканти будуть повідомлені щонайменше за тиждень до їх проведення.
  • 3.Тестування (щонайменше через тиждень після отримання повідомлення про запрошення на тестування)
  • Тестування відбуватиметься у будівлі Міністерства екології та природних ресурсів України (03035, м. Київ, вулиця Василя Липківського 35).
  • Відібрані апліканти будуть запрошені на письмове тестування, яке складатиметься з блоків питань, пов’язаних з відповідною посадою, на яку претендує аплікант.
  • 4.Співбесіди (щонайменше через тиждень після отримання повідомлення про запрошення на співбесіду)
  • Усі апліканти, які були запрошені на тестування, запрошуються на співбесіду.
  • Співбесіди відбуватимуться у будівлі Міністерства екології та природних ресурсів України (03035, м. Київ, вулиця Василя Липківського 35).
  • Співбесід складатиметься з окремих блоків питань, зокрема питання на загальний розвиток, поведінкові питання, технічні питання (у контексті посади на яку подається аплікант), питання на знання української та англійської мов.
  • 5.Прийняття рішення.
  • Комісія за результатами співбесіди та попередніх етапів обирає кандидатів, які можуть бути запрошені на додаткову співбесіду.
  • Після перевірки кандидати отримають офіційне повідомлення та їм буде запропоновано укласти угоди з відповідними фінансовими умовами (укладаються з ФОП).
  • У разі якщо відібрані кандидати не погоджуються із запропонованими фінансовими умовами, аплікант, який/яка зайняв/зайняла друге місце за результатами відбору, можуть бути рекомендовані для укладення відповідних угод.
  • Після узгодження усіх умов з відібраними кандидатами інші апліканти отримають повідомлення про результати конкурсу.
0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь