Працівники НПП «Північне Поділля» провели пізнавально-екологічний урок для учнів Дуб’євського НВК

Вже вкотре, за ініціативою працівників еколого-освітнього відділу НПП «Північне Поділля», організовується еколого-освітній захід «Друге життя вторинній сировині». Цього разу знаннямнального природного паркуи ділились з учнями Дуб’євського НВК.

Екоосвітяни розповіли учням, що являє собою вторинна сировина та презентували пізнавальні відео: «Процес переробки макулатури», «Друге життя вторинній сировинні» та організували майстер-клас з виготовлення поробків вторсировини.

Окрім цього, для учнів 1-го класу провели пізнавальний урок «Пригоди краплинки у природі», де першачки отримали довогоочікуванні відповіді на свої запитання: «Чому йде дощ? Куди зникає дощова вода? Куди мчать річки? Як виникає веселка? Звідки береться сніг?»

Разом із школярами вивчали значення води у житті, її агрегатні стани, види водойм та колообіг води у природі. Діти з задоволенням відгадували загадки та грали у веселі екологічні ігри.

Головним завданням кожного еколого-просвітницького осередку є формування важливості екологічного виховання дітей. Відтак, з самого дитинства прививати любов до природи, наповнювати змістом слова «екологія», «охорона довкілля», «збереження усього живого на Землі» та своїм прикладом показувати усю значимість навколишнього природного середовища.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь