Працівники департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації взяли участь у святковому ярмарку «Добрі традиції Галичини»

Поблизу села Хоросно Пустомитівського р-ну Львівської області 19 серпня 2017 року відбувся святковий ярмарок «Добрі традиції Галичини». Свято об’єднало виробників сільськогосподарської продукції не лише з Пустомитівщини, але й з інших районів Львівської області.

Участь у ярмарку також взяли національні природні парки Львівщини: НПП «Північне Поділля», Яворівський НПП, НПП «Сколівські Бескиди», які провели майстер-класи з виготовлення еко-прикрас з валяної вовни, шерстяних ниток, плетіння пшеничного перевесла, а також майтер-класи з в’язання туристичних вузлів, розмальовуванню виробів з тіста у стилі яворівської іграшки, розфарбовуватиме дітей еко-фарбами.

Родзинкою фестивалю стала презентація агротуристичного кластеру «Горбогори». Унікальний проект об’єднав громадськість, фермерів-учасників АТО, аграріїв, представників влади та науковців.Це має бути постійно діюча площадка для громадськості та місцевого населення. В агрокластер входить три сільські ради, які розташовані поблизу, інші сільські ради мають бажання під’єднатись, тому що проект дуже цікавий. І ця площадка повинна бути постійно діюча на різні атракції та події.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь