Під час благодійного міні-марафону на підтримку безпритульних тварин у Львові встановлено 2 рекорди України

Сьогодні, 29 вересня у парку «Погулянка», що у Львові відбувся кольоровий благодійний міні-марафон The Color Run під час якого встановлено 2 рекорди України.

The Color Run – це марафон у вирі фарб Холі, який спрямований на допомогу безпритульним тваринам. Участь у заході взяв директор департаменту екології та природних ресурсів Руслан Гречаник.

До міні-марафону долучилися понад 100 осіб. Учасники забігу долали 4 км дистанції.

Забіг відбувався у двох категоріях, чоловічій та жіночій, переможці кожної з них отримали дипломи та призи від організаторів,

Під час акції встановлено 2 рекорди України: Наймолодший учасник забігу та Найбільший пакет корму, який зібрано благодійно.

Владислав Барабаш зі Львова, якому всього 2 роки, став рекордсменом – наймолодшим бігуном марафону, а вага найбільшого пакету корму, який зібрано благодійно становить 10 кг 800 г. Обидва рекорди зафіксовано представником Національного реєстру рекордів України.

Організатори події передадуть зібраний корм у благодійний притулок для тварин «Милосердя», який знаходиться у с.Брюховичі біля Львова, а зібрані кошти – ветеринарній клініці VetLifeна вулиці Ряшівська, 5, для допомоги безпритульним тваринам.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь