Під час апаратної наради у Львівській облдержадміністрації обговорено проведення природоохоронних заходів щодо зупинки руйнівних процесів у карстових проваллях на території родовища ПАТ «Стебницьке ГХП «Полімінерал»

Про це сьогодні, 23 липня, під час апаратної наради доповів директор департаменту екології та природних ресурсів Руслан Гречаник.

Зокрема, Руслан Гречаник зазначив, що ПрАТ «Львівобленерго» завершено роботи з виведення за межі карстових провалів повітряної ЛЕП напругою 35 кВ «Трускавець 91 – Трускавець 7» довжиною 4,5 км. Станом на сьогодні повітряна лінія 220 кВ Стрий – Борислав знаходиться в експлуатації, зауважень до роботи згаданої повітряної лінії немає.

Окрім того, для попередження уникнення надзвичайної ситуації з можливим пошкодженням водопроводу централізованого водопостачання у
м. Дрогобич реалізовується проект «Будівництво магістрального водогону Гірне-Дрогобич», а Службою автомобільних доріг у Львівській області розроблено проектно-кошторисну документацію на «Будівництво автомобільної дороги Т-14-02 Східниця – Пісочна на ділянці км 16+100-км 21+700».

Водночас, на нараді наголосили, що заплановано ще ряд заходів, які необхідно завершити з метою недопущення погіршення екологічної ситуації в регіоні.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь