“Первоцвіти” – екологічно-освітній захід для Бродівських школярів

З метою збереження первоцвітів еко-освітяни Національного природного парку «Північне Поділля» організували та провели для учнів 1 класу Бродівської школи №3 Львівської області екологічно-освітній захід «Первоцвіти» та майстер-клас з виготовлення крокусів з гофрованого паперу.

Під час заходу працівники НПП «Північне Поділля» розповіли учням про важливість та необхідність охорони і збереження природи, зокрема первоцвітів, а також навчили дітей відчувати, розуміти та оберігати цю надзвичайну красу з почуттям відповідального ставлення до природи.

Організатори заходу зазначили, що ранньоквітучим весняним рослинам загрожує небезпека знищення і чи будуть ці рослини існувати надалі залежить від нас з вами. Після цього еко-освітяни НПП «Північне Поділля» продемонстрували як з допомогою гофрованого паперу і дерев’яних шпажок можна зробити альтернативу живим квіткам, створивши їх своїми руками.

Учні були активними та кмітливими, з легкістю впорались з усіма завданнями і зуміли мистецьки виготовили паперові крокуси різних кольорів.
Милуймося первоцвітами зараз і бережімо їх, щоб цю красу могли побачити інші. Найкращий спосіб поділитися красою природи – сфотографувати її або намалювати. Збираючи букети квітів, ми знищуємо природу. А купуючи їх, ми заохочуємо тих бездумних осіб до знищення квітів, що прагнуть на цьому збагатитися.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь