Пернаті зимувальники в очікуванні нашої допомоги!

А ми не втомлюємось нагадувати про наших пернатих зимувальників, які потребують допомоги. Зима – найважчий час у житті пернатих. З кожних десяти дрібних птахів весну після суворої зими вдається зустріти тільки одному. Птаство має неабиякий апетит. Цікавим є те, що деякі пернаті з’їдають за день кількість поживи, котра перевищує їхню власну вагу.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадмінстрації запрошує долучатись до флешмобу #ягодуюптахів та спільними зусиллями підтримувати пташок.

Дякуємо усім, хто вже приєднався до флешмобу та усіляко сприяє підгодівлі птахів: облаштувує та виготовляє годівнички неабиякої майстерності та наповнює їх різноманітними кормами.

До флешмобу в січні долучилися РЛП «Верхньодністровські Бескиди», НПП «Північне Поділля», Дрогобицька ЗОШ I-III ступенів №15,Старосамбірський ДНЗ№1 Оксана Коробка, Аліна Колісник, Тетяна Кметь, Ростислава Романовська, Богданна Вовк.

Більше світлин за хештегом #ягодуюптахів у соціальній мережі Facebook або за посиланнямhttps://www.facebook.com/ekologialoda/

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь