Переможців конкурсу малюнку «Природа не має кордонів 2019» визначено

Переможців конкурсу дитячого малюнку «Природа не має кордонів 2019», який присвячений Дню Європи визначено. На адресу департаменту надійшли роботи авторів з різних куточків України, зокрема з Львівщини, Івано-Франківщини, Запоріжчини та Херсонщини, що неодноразово підтверджує, що кордони існують лише на мапі. Роботи авторів також різноманітні, олівцями, фарбами, пластиліном та пастеллю.

Талановиті художники у темі природи без кордонів охопили та поєднали тваринний та рослинний світи, вплив людини на навколишнє середовище та всіх людей під гаслом, яке відображає і назва конкурсу «Природа не має кордонів».

Після нелегких роздумів журі конкурсу визначило переможців, ними стали: Андруневчин Ольга (11 років, Центр творчості дітей та юнацтва м.Стрий, гурток «Малярство на склі», м.Стрий,), Русин Христина (11 років, Перемишлянська загальноосвітня школа-гімназія І-ІІІ ст., м.Перемишляни) та Мартиняк Христина (14 років, Чорнушовицький НВК «ЗНЗ І-ІІ ступенів-ДНЗ», с.Чернушовичі, Пустомитівський район);

Організатори конкурсу вдячні тим, хто долучився до конкурсу, тим, кому небайдужа доля природи. Бажаємо всім учасникам натхнення до нових звитяг, перемог у наступних конкурсах та цікавих, насичених пригодами, емоціями і неповторних літніх канікул.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь