ПАТ «Миколаївцемент» долучився до проведення всеукраїнської екологічної акції «Посади дерево миру»

20 серпня з ініціативи ПАТ «Миколаївцемент» відбувся соціально-екологічний захід у рамках Всеукраїнської акції «Посади дерево миру».

Делегація від CRH Україна спільно з представниками департаменту екології та природних ресурсів, державної екологічної інспекції у Львівській області, Миколаївської райдержадміністрації і районної ради, Миколаївської міської ради та представників ЗМІ висадили кущі магнолії Сюзан біля пам’ятника Т.Г. Шевченка у м. Миколаєві Львівської області.

Ідеєю акції є об’єднання представників громад, влади, підприємств, громадян заради збереження життя людини та природи, відновлення миру.

Звертаємося до активних, свідомих та прогресивних мешканців області з проханням підтримати та продовжити Всеукраїнську акцію «Посади дерево миру».

Довідково:

Всеукраїнська акція «Посади дерево миру» є безстроковою, кожен може долучитися до її проведення, висадивши своє «дерево миру». Акція стартувала в Україні 5 листопада 2016 року за ініціативи Української греко-католицької церкви та була підтримана Мінприроди.

Метою є привернути увагу до згубних соціального-екологічних наслідків війни на Сході України, підвищити інтерес до навколишнього природного середовища.

Акція «Посади дерево миру» покликана не лише озеленити в різних куточках нашу країну, а й крок за кроком долучати кожного українця до порятунку природи та особистого внеску в її розвиток.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь