ОСТАП СЕМЕРАК РОЗРАХОВУЄ НА ПОДАЛЬШУ СПІВПРАЦЮ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ФРАНЦІЄЮ У ПИТАННЯХ ЗАПОБІГАННЮ ЗМІНАМ КЛІМАТУ

Президент Еммануель Макрон привітав Україну з лідерством у міжнародному процесі боротьби зі зміною клімату. Про це повідомив Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак під час візиту до Франції у складі української делегації під головуванням Президента України.

«Президент Еммануель Макрон привітав Україну з лідерством у міжнародному процесі боротьби з зміною клімату. Він відмітив, що дуже показово, що Україна третьою серед європейських країн ратифікувала Паризьку угоду. Одночасно Президент Франції висловив надію на нашу співпрацю між Україною та Францією у кліматичній політиці. Україна демонструє світове лідерство. Це важливо!», – так прокоментував журналістам Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак питання, які стосувалися охорони довкілля та нової кліматичної політики.

детальніше за посиланням:http://www.menr.gov.ua/press-center/news/123-news1/6236-ostap-semerak-rozrakhovuie-na-podalshu-spivpratsiu-mizh-ukrainoiu-ta-frantsiieiu-u-pytanniakh-zapobihanniu-zminam-klimatu

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь