Остап Семерак розповів, коли Уряд розгляне перший пакет законодавчих змін у сфері надрокористування

Робоча група з питань вдосконалення системи надрокористуванння при Мінприроди розробила та на початку жовтня винесла на громадське обговорення перший пакет законодавчих змін для геологічної галузі. Про це повідомив Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак під час наради під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо розвитку газовидобувної галузі України.

За словами Міністра екології, більшість нормативно-правових актів, які донедавна регулювали сферу надрокористування, є застарілими та не відповідають потребами національної економіки.

«Ми створили робочу групу з питань вдосконалення системи надрокористуванння. До роботи були залучені представники галузі, парламенту та колеги з Уряду. Нам вдалося напрацювати перший пакет змін до законодавства у сфері надрокористування. Запропоновані документи обговорені з громадськістю та суб’єктами надрокористування і направлені на погодження до центральних органів виконавчої влади. Після погодження ми готові винести цей пакет документів на розгляд Уряду», – сказав Остап Семерак.

детальніше за посиланням:https://menr.gov.ua/news/31878.html

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь