Останній тиждень голосування у екологічному проекті «Розвиток екокультури: від особистості до суспільства»

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що триває останній тиждень інтернет-голосування за конкурсні роботи школярів в творчому конкурсі, який відбувається в рамках проекту «Розвиток екокультури: від особистості до суспільства». Голосування триватиме до 24:00 16 грудня 2018 р. включно в категоріях «малюнки», «плакати» та «презентації» екологічної тематики. Просимо не бути байдужими до дитячих мрій та взяти участь у голосуванні!

Щоб переглянути малюнки, екоплакати та презентації екологічної тематики та проголосувати за одну роботу з кожної категорії, яка Вам найбільше сподобається (але в кожній з трьох вікових груп) – заходьте на інтернет-сайті https://www.ecodbay.in.ua/ у меню «Конкурс» в підменю «І. Малюнки», в підменю «ІІ. Екоплакати» та в підменю «ІІІ. Презентації».

Зокрема, щоб віддати свій голос за одну з презентацій, яка Вам найбільше сподобається, потрібно натиснути на назву презентації у вікні перегляду відео щоб перейти на YouTube.com, а потім кнопку «Мені подобається» під відповідним відео. Над переліком презентацій є графічна інструкція як проголосувати за роботу конкурсанта, яка Вам найбільше сподобалась.

Проект «Розвиток екокультури: від особистості до суспільства» є соціально спрямований і суспільно важливий, адже саме від наших дітей залежить майбутнє України (а від рівня їх екологічної свідомості — збереження природного середовища та здоров’я українців), а тому так важливо втілювати ідеї, спрямовані на піднесення екокультури та захист довкілля, не зволікаючи жодного дня!

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь