Обговорення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експериментального проекту спрямованого на збирання, перевезення, зберігання, оброблення (перероблення), утилізації та/або знешкодження відпрацьованих мастил (олив)”

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експериментального проекту спрямованого на збирання, перевезення, зберігання, оброблення (перероблення), утилізації та/або знешкодження відпрацьованих мастил (олив) розроблений відповідно до вимог пункту “г” статті 31 Закону України «Про відходи» та на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 21 липня 2017 р. № 2566/9/1-17, протокольного рішення № 25 засідання Урядового комітету з питань економічної, фінансової та правової політики, розвитку паливно-енергетичного комплексу, інфраструктури, оборонної та правоохоронної діяльності від 5 липня 2018 року.

Назва органу виконавчої влади, що розробив регуляторний акт

Міністерство екології та природних ресурсів України.

Назва структурного підрозділу, що розробив регуляторний акт, адреса та телефон

Департамент екологічної безпеки та дозвільно-ліцензійної діяльності Міністерства екології та природних ресурсів України, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, тел. (044) 206-31-65.

Зазначений проект постанови та аналіз регуляторного впливу оприлюднено на офіційному веб-сайті Мінприроди: www.menr.gov.ua.

Строк прийняття зауважень та пропозицій до зазначеного комплекту документів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань становить один місяць з дня оприлюднення.

Зауваження та пропозиції надаються на офіційний веб-сайт або адресу Мінприроди (pdx@menr.gov.ua, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського,35, тел. (044) 206-31-65).

Проект постанови.doc (132 Кб)

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь