Найкращі та найкреативніші учасники флешмобу #Ягодуюптахів

На календарі – весна. Мешканці області у зимовий період активно долучилися до флешмобу #ягодуюптахів. Як вже повідомлялося раніше до акції долучилися 35 учасників з Львівської, Сумської та Закарпатської областей.

Слід відзначити учасників навчальних закладів Дрогобицького, Жовківського, Жидачівського, Мостиського, Сокальського та Яворівського районів. Висловлюємо велику подяку вчителям та вихователям, які провели колосальну роботу з учнями та дошкільнятами.

В рамках заходу реалізовано навчальні проекти «Пташина їдальня», акція «Допоможи перезимувати птахам», кейс-урок «Допомога пташкам взимку», урок-подорож «У зимовому саду», гра-вікторина “Чи знаю я зимуючих птахів?”. За допомогою батьків змайстровано годівнички. Також місцем підгодівлі птахів у зимовий період стали підвіконня та прибудинкові території мешканців міст та сіл області.

Як і обіцяли, що найкреативніші учасники отримають заохочувальні подарунки – ними стали вихованці ЗДО”Ставочок” (с.Грусятичі Ходорівська ОТГ), дошкільного закладу №6 “Ромашка” (м.Соснівка) та Ігор Старощак (м. Львів).

Фотозвіти флешмобу сезону 2017/2018 можна переглянути перейшовши за хештегом #ягодуюптахів у мережі Facebook або на сторінці департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь