Нагороджено переможців конкурсу «Природа не має кордонів»

06.11.2018 відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу «Природа не має кордонів».

З цієї нагоди представники департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації відвідали БО «Фундація Святого Антонія», що у м. Дрогобич та вручили призи переможцям конкурсу дитячого малюнку. Зокрема, нагороджено Кругай Віку (7 років), Шустову Каріну (7 років), Шустову Валерію (12 років).

Працівники Департаменту подякували маленьким українцям, яким небайдужа природа, за участь у конкурсі і побажали перемог у наступних конкурсах.

Також, вихованці Фундації отримали від департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації екологічні зошити «Моє довкілля».

Нагадуємо, що департаментом екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації вже третій рік поспіль оголошується конкурс «Природа не має кордонів», який присвячений Дню Європи. Цьогоріч на адресу департаменту надійшло 86 робіт авторів з різних куточків України, зокрема з Львівщини, Рівненщини та Закарпаття, що неодноразово підтверджує, що кордони існують лише на мапі. За умовами конкурсу дитячий малюнок має бути присвячений природі Європейського континенту, яка об’єднує населення незалежно від кордонів між країнами.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь