Нагадуємо. Триває прийом робіт на конкурс «Природа не має кордонів»

Департаментом екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації спільно із природоохоронними установами області другий рік поспіль оголошено конкурс дитячого малюнку «Природа не має кордонів» присвячений Дню Європи в Україні.

До участі у конкурсі запрошено дітей будь-якого віку зі всіх куточків країни.

За умовами конкурсу дитячий малюнок має бути присвячений природі Європейського континенту, яка об’єднує населення незалежно від кордонів між країнами.

Малюнки потрібно надіслати до 10 травня 2017 року у відсканованому варіанті на електронну адресу biores_lviv@ukr.net , або звичайною поштою на адресу: Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, 79026, м.Львів, вул. Стрийська 98 із позначенкою «Конкурс дитячого малюнку». До конкурсної роботи слід додати інформацію: ім’я та вік дитини, місце проживання, навчання та назву малюнку (за бажанням).

Автори найкращих робіт отримають подарунки від Львівської обласної державної адміністрації, а їх роботи візьмуть участь у виставці, яка відбуватиметься у приміщенні облдержадміністрації.

За детальнішою інформацією звертайтеся у департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації за телефоном: 2387399 чи пишіть на електронну скриньку biores_lviv@ukr.net

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь