НАГАДУЄМО, ТРИВАЄ КОНКУРС «Ровером по Розточчю»

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації спільно із природоохоронними установами області нагадує що триває конкурс «Ровером по Розточчю». До участі у конкурсі запрошено усіх бажаючих.

За умовами конкурсу подаються малюнки, фотографії, вірші оповідання та відеороботи присвячені природі регіону Розточчя та можливостям його туристичного потенціалу, зокрема велотуризму, як екодружньому виду туризму в межах регіону Розточчя, який багатий на веломаршрути та об’єднує дві країни – Польщу і Україну.

Роботи потрібно надіслати до 16 серпня 2019 рокузвичайною поштою на адресу: Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, 79026, м.Львів, вул. Стрийська 98 зазначивши на листі: конкурс «Ровером по Розточчю» та їх електронний варіант на електронну скриньку: biores_lviv@ukr.net (малюнки і фотоматеріали обов’язково повинні бути подані організатору у паперовому варіанті). До конкурсної роботи слід додати інформацію: ім’я та вік учасника, контактні дані, місце проживання, навчання та назву роботи.

Автори найкращих робіт отримають подарунки від Львівської обласної державної адміністрації, а їх роботи візьмуть участь у виставках під час проведення екологічних заходів.

За детальнішою інформацією звертайтеся удепартамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністраціїза телефоном: 2387399 чи пишіть на електронну скринькуbiores_lviv@ukr.net.

Всім учасникам бажаємо творчого натхнення та крутих ідей!

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь