На зустрічі зі студентами Львівщини про важливість екологічних знань

Сьогодні, 22 квітня, представники департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації та Державної екологічної інспекції у Львівській області зустрілись зі студентами екологічних спеціальностей Національного університету “Львівська політехніка”.

Під часзустрічі заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Максим Василишин ознайомивстудентів з основними засадами державної екологічної політики та окреслив перспективи та плани, які спрямовані на розвиток Львівщини. Окрім цього, розповів про напрямки роботи Департаменту.

Також, Максим Василишин поділився мегапозитивною новиною для Львівщини, що 11 квітня 2019 року Указом Президента України було створено наймасштабніший заповідний обєкт за останнє десятиліття – Національний природний парк “Бойківщина” в Турківському районі площею 12240 га.

Окремо, заступник Державної екологічної інспекції у Львівській областіВасиль Стрищак розповів, продотриманням вимог екологічного законодавствата як організована робота в ІнспекціїЛьвівщини, зокремапро техніку для боротьби з пожежами, браконьєрамитощо.

Зустріч відбулась уформаті відкритого діалогу.Студенти задавали численні запитання та позицінували власну думку у напрямку майбутніх перспектив області.

Керівники державних установ такожрозповіли пропотенційні можливості студентів для проходження стажування в установах природно-заповідного фонду Львівщини таазакордоном і про їх можливе працевлаштування після закінчення начання як у державних, так і приватних структурах.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь