На зустрічі з громадськістю обговорено результати конкурсу «Краща громадська екологічна ініціатива»

05.10.2017 відбулося засідання Комісії екології та природних ресурсів Громадської ради при облдержадміністрації, участь у якому взяли директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Руслан Гречаник та начальник відділу економіки природокористування депаратменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Ольга Колодій.

Під час засідання директор департаменту повідомив присутніх про переможців конкурсу «Краща громадська екологічна ініціатива». Зазначив, що 13 найактуальніших еко-проектів буде реалізовано на Львівщині за рахунок співфінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. Це проекти, які спрямовані на облаштування місць короткострокового відпочинку та рекреації, розробку інтерактивної карти об’єктів природно-заповідного фонду Львівщини та низка навчальних семінарів з екоменеджменту та природоохоронного законодавства, в тому числі і для новостворених об’єднаних територіальних громад.

Представники громадськості висловили побажання забезпечувати контроль за станом реалізації проектів, які отримали перемогу у конкурсі «Краща громадська екологічна ініціатива».

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь