На засідання українсько-польської Комісії з транскордонного співробітництва обговорено шляхи зменшення забруднення водних об’єктів транскордонних територій скидами стічних вод

21.09.2017 у Львівській облдержадміністрації відбулося засідання Комісії з питань транскордонного співробітництва. Засідання відбулось за участі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, воєводи Підкарпатського Еви Леніарт, представників Волинської та Закарпатської облдержадміністрацій, департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, митної, прикордонної служби та інших фахівців.

Під час засідання обговорено питання двостороннього співробітництва у сфері захисту навколишнього середовища.

Директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслан Гречаник доповів про результати моніторингу поверхневих водних ресурсів транскордонних річок та виявлені перевищення допустимих концентрацій забруднюючих речовин, необхідності реконструкції та будівництва очисних споруд та каналізаційних мереж. Завершуючи виступ, Руслан Гречаник наголосив на необхідності реалізації спільних проектів, спрямованих на фінансування будівництва та реконструкції очисних споруд.

За результатами засідання сторони підписали протокол про подальше співробітництво та розвиток спільних транскордонних ініціатив.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь