На виконання природоохоронних заходів у Львівській області у 2017 році залучено понад 90 млн. грн із Державного фонду охорони навколишнього природного середовища

Департамент екології та природних ресурсів повідомляє, що на виконання природоохоронних заходів у 2017 році залучено понад 90 млн. грн із Державного фонду охорони навколишнього природного середовища. Кошти будуть спрямовані на забезпечення раціонального використання і зберігання побутових відходів, збереження природно-заповідного фонду та охорону і раціональне використання водних ресурсів

На придбання спецтехніки та обладнання для збору і транспортування твердих побутових відходів для міст Новий Розділ, Миколаїв, Перемишляни та Глиняни передбачено 13,3 млн. грн. Для будівництва технологічної лінії утилізації шламів (осадів) від очищення осадів стічних вод Червоноградських очисних споруд заплановано виділити 13,4 млн. грн.

Крім того, державні екологічні кошти будуть спрямовані на будівництво каналізаційних мереж у м. Золочів, с. Зимна Вода Пустомитівського району, с. Холодновітка Пустомитівського району, реконструкцію існуючих очисних споруд у м. Судова Вишня Мостиського району та с. Верхня Білка Мостиського району, будівництво очисних споруд у м. Кам’янка-Бузька. Загалом, на пріоритет «Охорона і раціональне використання водних ресурсів» у 2017 році для Львівщини затверджено 62,2 млн. грн.

Національний природний парк «Північне Поділля» отримає 1,6 млн. грн на розробку проекту землеустрою з організації та встановлення меж (на місцевості) земельних ділянок, закріплення їх межовими знаками та проекту організації території, охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь