На території Винниківської міської ради розпочато виконання природоохоронних заходів

Департамент екології та природних ресурсів повідомляє, за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на території Винниківської міської ради розпочато виконання природоохоронних заходів, спрямованих на відновлення сприятливого гідрологічного режиму річки Марунька та покращення технічного і санітарного стану ставка на вул. Львівській.

Роботи з очищення русла річки Марунька виконує МКП «Винниківське». В процесі виконання заходу вже розчищено 400 м русла із запланованих 2,5 км. На виконання вказаних робіт з обласного фонду ОНПС передбачено 239 тис. грн.

Роботи із благоустрою ставка виконує ТзОВ «Аквазем», спецтехнікою проведено очистку дна на площі близько 250 м2 із запланованих 1000 м2. Впродовж першої декади серпня, поруч зі ставком заплановано встановити систему геотубів та розпочати роботи з більш ретельної очистки дна (забір намулу) водойми з допомогою мініземснаряда. На покращення санітарного стану водойми у м. Винники з обласного природоохоронного фонду виділено 237 тис. грн.

Ставок на вул.Львівській.

р. Марунька

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь