На Львівщині більше півтисячі суб’єктів господарювання, об’єкти яких належить до ІІ та ІІІ груп отримали дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації надає перелік суб’єктів господарювання, об’єкти яких належить до ІІ та ІІІ груп, які отримали дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами в Департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації за 2018 рік.

За посиланням: https://drive.google.com/open?id=1BrJrucMPsGLJBiF1V_oHqcfpOsv7QKh 
можна ознайомитись з перелік суб’єктів господарювання, об’єкти яких належить до ІІ та ІІІ груп,
які отримали дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними
джерелами.
Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря – це 
офіційний документ, який дає право здійснювати викиди певної кількості
забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами
за одиницю часу протягом визначеного в дозволі терміну

Відповідно до ст. 11 Закону України«Про охорону атмосферного повітря», викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами можуть здійснюватися після отримання дозволу.

Дозвіл дає право суб’єктам господарювання експлуатувати об’єкти, з яких надходять в атмосферне повітря забруднюючі речовини або їх суміші, за умови дотриманнявстановлених відповідних нормативів гранично допустимих викидів та вимог до технологічних процесів у частині обмеження викидів забруднюючих речовин протягом визначеного в Дозволі терміну.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь