Мисливські господарства Львівщини окреслили перспективи розвитку на 2019 рік

Сьогодні, 26 березня, відбулась розширена нарада користувачів мисливських угідь Львівської області.

Участь у нараді взяли заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак, директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслан Гречаник, начальник державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич, начальникЛьвівське обласне управління лісового та мисливського господарстваАнатолій Дейнека та інші.

Нарада розпочалась з нагородження представників мисливських господарств Львівщини за їх високий професіоналізм, сумлінну працю та вагомий особистий внесок.

За словами Ірини Гримак: «Сьогодні ви є частиною тих реформ і позитивних змін, яких сьогодні потребує Україна, і в тому числі Львівська область. Та галузь, в якій ви сьогодні творите свою діяльність, дає можливість сьогодні зберегти те багатство, яке нам дала багата українська земля. І сьогодні в межах дискусії важливо окреслити, що ми маємо, як ми тим управляємо і що потрібно для того, щоб ті ресурси, які є в наших руках покращити, зберегти і примножити, ті ресурси які можуть презентувати нас для європейських країн»

В межах зустрічі, начальник Львівського управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека розповів про стан та перспективи розвитку мисливського господарства. Відтак, мова йшла про інвестиції у мисливське господарство, збільшення чисельності основних видів мисливської фауни в порівнянні з попередніми роками та пропоновані зміни перспективного мисливського господарства.

Наша основна мета – зберегти та примножити багатства природи,-зазначив Анатолій Дейнека.

Також, учасники наради окреслили проблемні питання галузі серед яких порядок надання у користування мисливських угідь, плата за користування мисливськими угіддями, заборони полювання у природно – заповідному фонді, ліміти використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, весняні пали, раннє випалювання сухої рослинності сільськогосподарських угідь у весняний період, в час розмноження звірів та птахів.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь