Миколаїв долучився до акції «Посади дерево миру»

20 листопада у центральному парку міста Миколаїва Львівської області висадили 6 декоративних дерев – магнолій. Вартісні рослини – подарунок місту від ПрАТ «Миколаївцемент» в межах осіннього етапу безстрокової Всеукраїнської екологічної акції «Посади дерево миру».

Мета заходу – привернення уваги людей до бережливого ставлення до довкілля, підвищення екологічної свідомості, еко-патріотизму.

У соціально-екологічній акції взяли участь представники департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації та представники ПрАТ «Миколаївцемент» спільно з керівництвом міста й району.

Взяти участь у Всеукраїнській безстроковій акції та посадити своє дерево миру може кожен охочий мешканець області, в серцях яких живе справжній патріотизм до своєї землі та природи.

Акція «Посади дерево миру» спрямована на об’єднання зусиль представників підприєсмтв, влади та громадськості заради усвідомлення кожного українця берегти, відновлювати та збагачувати природу і плекати ці «духовні дерева», як внутрішні зміни у людських серцях та свідомості. Адже,кожне посаджене дерево – це один із шляхів до миру в нашій країні.

Переконані. що спільними зусиллями та з кожною новою ініціативою, від Заходу до Сходу в Україні з’являться алеї миру, які стануть підтвердженням миру на рідній землі.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь