Міжнародні проекти в межах Розточчя представлено у Львові

Сьогодні, 08.11.2018, в департаменті екології та природних ресурсів відбулося представлення міжнародних проектів, реалізація яких відбудеться або вже розпочалася в межах Розточчя.

Проект «Екосистемна адаптація (ЕА) до кліматичних змін та стійкий регіональний розвиток через підвищення компетентності українських біосферних резерватів», який триватиме три роки представили Іна Романн (Фонд Міхаеля Зуккова) та Кевін Мак (Центр еконіки Університету Еберсвальде). Реалізація заходу спрямована на співпрацю та обмін досвідом українських та німецьких колег, а з 5 по 23 листопада 2018 відбуваються польові поїздки у модельні території біосферних резерватів, зокрема проходять і семінари для жителів Розточчя.

Проект «RoweLove Розточчя – разом попри кордони» представив директор Яворівського національного парку Біляк Михайло Васильович та директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Гречаник Руслан Мар’янович. Ключовим заходом проекту на українській стороні є будівництво еколого-просвітницького центру та його облаштування в межах Яворівського НПП. Проект стартував 01.11.2018 і триватиме 24 місяці.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь